Mazout

  • Gelevlambranders
  • Blauwevlambranders
  • Condensatiemazoutketels

Mazout of stookolie

Door de hulp van de hoogrendementstechnologie en de combinatiemogelijkheid van mazout met hernieuwbare energie, kan je toch energiezuinig verwarmen met stookolie.

Blauwevlambranders

De constructeurs van mazoutbranders werken continu aan de ontwikkeling van steeds betere en minder vervuilende branders. De vergassingsbrander, of blauwevlambrander zet de beschikbare stookolie vóór de verbranding om van vloeibare naar gasvormige toestand om zo een homogene wolk lucht/stookolie te verkrijgen en zorgt zo voor een optimale verbranding. Ze verbrandt veel beter, met minder roet en dus ook minder roetaanslag. 

Condenserende stookolieketels

Het is belangrijk een juiste keuze te maken, want een te grote of te kleine ketel kan voor heel wat rendementsproblemen zorgen. Daarom neemt Dave Willaert bvba steeds de tijd om samen met u uw woningwensen te bespreken en geeft dan aangepast advies. Het is ook steeds mogelijk om enkel de brander te vervangen als uw ketel nog in goede staat is.

Dave Willaert bvba is gespecialiseerd in plaatsing, reparaties, keuring (met attest) en onderhoud van centrale verwarming met gas of met stookolie.Wij werken onder andere met: